• DATA
  29 septembrie
 • ora
  09.00-22.30
 • loc
  Jw Marriott
 • oras
  Bucuresti
 • Solicita invitatie
  Solicita o invitatie gratuita la conferinte si micro-conferinte si la gala de premiere
 • Alege-ti favoritul
  Voteaza ABSOLUT Online Personality of the Year accesand linkul din pagina de Awards
 • Participa la Gala
  Sustine proiectul sau agentia favorita la gala Webstock Awards. Participare gratuita.
Inregistrare

Webstock propune mai multe modalitati de inscriere. Iti poti asigura participarea la eveniment prin achitarea taxei de 200 RON + TVA sau poti solicita acreditare ca blogger pentru acces Full-Day sau ca specialist pentru acces Half-Day

COMPANIE - FULL DAY

Participa la eveniment Full Day (conferinta, cele trei track-uri, gala de premiere Webstock Awards) prin achitarea taxei de participare de 200 RON + TVA

inscrie-te acum!
BLOGGER ACREDITAT

In functie de locurile disponibile, incepand cu data de 15 august, vom oferi acreditare bloggerilor care doresc sa participe la eveniment Full Day, in urma solicitarii unei invitatii gratuite.

SOLICITA INVITATIE
HALF-DAY

Solicita acreditare pentru a participa la una dintre cele 3 micro-conferinte si la gala Webstock. Vom acorda invitatii in functie de locurile disponibile, incepand cu 15 septembrie.

SOLICITA INVITATIE
PARTICIPA LA GALA

In functie de locurile disponibile, incepand cu data de 15 septembrie, vom oferi invitatii celor care doresc sa participe la gala Webstock Awards 2017.

SOLICITA INVITATIE
RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 30 august 2017 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 31 august - 19 septembrie 2017, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 20 septembrie 2017, taxele nu vor mai putea fi returnate.